Το πιο stylish ρούχο του καλοκαιριού

Έρχεται και φεύγει από την μόδα δεκαετίες τώρα. Μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε παντελόνι και είναι το ιδανικό ρούχο του καλοκαιριού για μια chic και άκρως θηλυκή εμφάνιση. Ο λόγος για τις βερμούδες που και αυτό το καλοκαίρι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ντύσιμο μας.

Αν και το comeback τους ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι χρειάστηκε λίγος χρόνος για να κατακτήσουν τις καρδιές των σχεδιαστών και των γυναικών. Κι αυτό γιατί το σχήμα της, πράγματι, δεν κολακεύει όλους τους σωματότυπους, ενώ πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το μήκος, για να μην φαίνεται ότι κόβει το πόδι στη μέση.

Παρ’ όλα αυτά, μια βερμούδα όταν συνδυαστεί σωστά αποτελεί το ιδανικό ρούχο για την βόλτα αλλά και το γραφείο. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ το ίδιο εύκολα. Είτε είστε γυναίκα που λατρεύει τα αθλητικά της, είτε από εκείνες που δεν αποχωρίζονται τις ψηλοτάκουνες γόβες τους, η βερμούδα είναι το key piece της γκαρνταρόμπας σας.

Επιλέξτε λινό για τις ζεστές μέρες, τζιν για τις casual εμφανίσεις σας, tailored για τα επαγγελματικά looks και αναδείξετε την θηλυκή σας πλευρά με το πιο stylish ρούχο.

Αν μάλιστα είστε από τις γυναίκες που σκέφτονται δίπλα τις αγορές τους, τότε σίγουρα η βερμούδα είναι από τα ρούχα που αξίζουν να μπουν στην shopping list σας, καθώς η ιστορία έχει δείξει πως είναι από τα κομμάτια που εμφανίζεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο.