ΜΟΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Τα must have της άνοιξης

Η άνοιξη είναι η περίοδος μετάβασης από τα χειμωνιάτικα στα πιο ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα. Τα βαριά πουλόβερ δίνουν την θέση τους στα t-shirt κι οι μπότες στα πέδιλα. Τι γίνεται όμως όταν ο καιρός αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη. Γιατί την άνοιξη τα «παιχνίδια» του καιρού είναι πολλά.

Photo by S O C I A L . C U T on Unsplash

Ήρθε η ώρα να προσαρμόσουμε το look μας και να δημιουργήσουμε το πιο ανοιξιάτικο outfit… παντός καιρού!

Cardigans

Ότι καιρό κι αν κάνει μια ζακέτα είναι πάντα απαραίτητη ειδικά τις βραδινές ώρες. Χειμώνα ή καλοκαίρι οι ζακέτες αποτελούν το απαραίτητο στοιχείο που συμπληρώνει την εμφάνιση μας και δίνει στυλ στο outfit μας όλες τις εποχές του χρόνου. Για την άνοιξη επιλέξτε pastel και ανοιχτόχρωμα cardigans που  εναρμονίζονται άψογα με την εποχή και τα φωτεινά χρώματά της.

Mules

Τα αγαπάμε γιατί μπορούμε να τα φοράμε από το πρωί ως το βράδυ. Είναι ξεκούραστα και τα βρίσκουμε σε πολλά σχέδια και χρώματα. Φέτος, θα κυριαρχήσουν τα σχεδία με τα λουριά και τις πιο ατημέλητες πινελιές. Τα mules είναι ένα παπούτσι που ταιριάζει σε κάθε look και φυσικά είναι ένα από τα must κομμάτια της άνοιξης.  Συνδύασε τα με παντελόνι για ένα office look ή με φόρεμα για πιο βραδινές εξόδους.

Γυαλιά ηλίου

Ότι κι αν κάνουμε δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας. Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού, που εκτός από στυλ, προστατευτεί και τα μάτια μας. Φέτος, θα κυριαρχήσουν τα πιο vintage σχέδια, κυρίως σε μεγάλες και κλασσικές γραμμές. Επιλέξτε διαχρονικά, chic σχέδια που ταιριάζουν με κάθε look και θα έχετε ένα αξεσουάρ που θα το κρατήσετε για χρόνια.