ElNews

Αγαπημένοι μου φίλοι σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου elnews.gr.

To elnews.gr δημιουργήθηκε για να σας μεταφέρει τις πιο σημαντικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με αντικειμενικότητα και αμεσότητα. Κάθε μέρα θα μπορείτε να διαβάζετε έγκυρες ειδήσεις και να ενημερώνεστε γρήγορα και εύκολα, μόνο με μια ματιά.

Σημαντική στήλη στο elnews.gr, είναι οι ειδήσεις που θα σας δίνουμε κάθε μέρα από την γειτονική μας χώρα την Αλβανία, η Καλή είδηση της ημέρας’ αλλά και η φωτογραφία της ημέρας μέσα από την στήλη ‘ΕΙΚΟΝΕΣ΄

Στο elnews.gr μπορείτε να διαβάζετε την αγαπημένη μου στήλη ‘ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ…’ και τις πιο παράξενες ειδήσεις ανά τον κόσμο. Και βέβαια επειδή το elnews.gr είναι γένος θηλυκού δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη στήλη ‘ΓΥΝΑΙΚΑ’, όπου εκεί θα βρείτε συμβουλές, προτάσεις και νέες ιδέες. Στη στήλη ‘EASY COOK’  θα βρείτε και τις πιο ωραίες και εύκολες συνταγές με φωτογραφίες από την ώρα της εκτέλεσης της.

Φυσικά δεν θα λείψουν προτάσεις και ιδέες για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων. Η στήλη ‘ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ’ θα σας ενημερώνει για τις πιο ωραίες και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές παραγωγές  αλλά και  τις σειρές που αγαπήσαμε και μας συγκινούν.

Καλή ανάγνωση σε όλους