Ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αττικής για την περίοδο του Πάσχα

/

Από την Πέμπτη 22 Απριλίου θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο του Πάσχα και την Κυριακή 25 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά.

Σε ό,τι αφορά στα καταστήματα της Αττικής ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο για την Πέμπτη 22 Απριλίου, Παρασκευή 23 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ, για τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τι 7 το απόγευμα και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 25 Απριλίου προτείνεται ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα ενώ για το Σάββατο 24 Απριλίου το ωράριο είναι 9 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Την Κυριακή 2 Μαίου, τη Δευτέρα 3 Μαίου και την Τρίτη 4 Μαίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε: «Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις».