Βρες το νέο σου μπουφάν πανεύκολα με αυτά τα 3 tips

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι τέλειες εποχές για φορέσουμε τα αγαπημένα μας χοντρά ρούχα. Λατρεύουμε την cute διάθεση που δημιουργούν τα oversized πουλόβερ, οι ζεστές, χοντρές κάλτσες και γενικότερα τα ρούχα τέτοιου τύπου. Μπορεί, όμως, να αντιμετωπίζεις ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Όπως και τόσες από εμάς, εξάλλου. Και αυτό είναι το να μην μπορείς με τίποτα να βρεις τα μπουφάν γυναικεία που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Τα μπουφάν είναι απολύτως απαραίτητα, οπότε είναι λογικό να θέλεις να κάνεις σωστές επιλογές. Ίσως κάτι από όσα θα αναφέρουμε παρακάτω να μπορέσει να σε βοηθήσει.

Πώς θα επιλέξεις τα μπουφάν σου

  1. Μην σκεφτείς πρώτα τα trends

Καταλαβαίνουμε ότι όταν αγοράζεις γυναικεία μπουφάν, η διαδικασία που κάνεις είναι παρόμοια με αυτήν που ακολουθείς όταν αγοράζεις τα ρούχα σου. Βλέπεις κάτι, σου αρέσει, είναι στη μόδα, το κάνεις δικό σου! Αλλά στην περίπτωση των μπουφάν θέλεις κάτι που θα σου μείνει. Κάτι που θα μπορείς να αξιοποιήσεις για πολλούς χειμώνες ακόμη.

Οπότε είναι πολύ πιο σημαντικό να δώσεις προσοχή στα υλικά τους και να μην σκεφτείς τα trends πρώτα. Κάνε τις αγορές σου σε μια μάρκα που εμπιστεύεσαι και που γνωρίζεις ότι μπορεί να σου εγγυηθεί κατασκευή και υλικά υψηλής ποιότητας. Επίσης, επίλεξε κάτι που θα είναι ζεστό. Φυσικά, είναι σημαντικό να δίνεις βάση και στο στυλ, αλλά το βασικότερο από όλα είναι το μπουφάν σου να είναι πρακτικό.

  1. Γιατί το χρειάζεσαι;

Όπως δεν ταιριάζουν όλα σου τα ρούχα με όλες τις περιστάσεις, έτσι και το μπουφάν σου δεν θα είναι κατάλληλο για κάθε δραστηριότητα. Πρέπει να αποφασίσεις γιατί χρειάζεσαι το εκάστοτε μπουφάν και να επιλέξεις ανάλογα. Για παράδειγμα, αν χρειάζεσαι κάτι για τις καθημερινές σου βόλτες, μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στο στυλ, επιλέγοντας τζιν μπουφάν ή μπουφάν από δερματίνη σε διάφορα χρώματα. Αν, από την άλλη, θέλεις να αθλείσαι σε εξωτερικό χώρο, ένα αντιανεμικό μπουφάν και γενικότερα όσες επιλογές δεν περιορίζουν τις κινήσεις σου είναι καλή ιδέα.

  1. Φρόντισε να έχεις χώρο

Πριν επιλέξεις τα καινούργια σου μπουφάν, είναι καλή ιδέα να έχεις κάνει τις μετρήσεις σου, ώστε να μπορείς να βρεις το κατάλληλο fit για εσένα. Αλλά εκτός από αυτό, θα πρέπει να υπολογίσεις λίγο περισσότερο χώρο, προκειμένου να μπορείς να φορέσεις περισσότερα ρούχα από κάτω. Όταν κάνει πολύ κρύο συνήθως όλοι καταφεύγουμε στο layering. Πρέπει να μπορούμε να το κάνουμε άνετα, λοιπόν.

Πάνω από όλα πρέπει να είσαι υπομονετική. Το ιδανικό μπουφάν δεν θα εμφανιστεί μαγικά μπροστά σου. Έχεις, όμως, πολλές επιλογές και μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα μέχρι να καταλήξεις στο τέλειο!