3 τρόποι να φορέσετε τα αγαπημένα σας ανδρικά sneakers

Τα sneakers δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο, αλλά αποτελούν την πιο άνετη και ευέλικτη επιλογή, φοριούνται όλο το χρόνο, ενώ με το κατάλληλο συνδυασμό μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

Πώς όμως θα τα συνδυάσετε σωστά;

Βασικοί κανόνες

Φροντίστε τα sneakers σας να είναι καθαρά. Προκειμένου τα sneakers να αναδείξουν το look σας, βασική προϋπόθεση είναι να είναι καθαρά. Αυτό σημαίνει να είναι καθαρά τα κορδόνια, να εξουδετερώνονται οι οσμές και να καθαρίζονται περιμετρικά με ένα σφουγγάρι.

Επίσης, προτιμήστε sneakers που να ταιριάζουν με τα ρούχα που ήδη έχετε ώστε να μη χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον ρούχα μόνο και μόνο για να ταιριάζουν με τα νέα σας αθλητικά. Στην αγορά θα βρείτε διαφόρων ειδών sneakers, αυτό όμως δε σημαίνει πως όλα ταιριάζουν με τα ρούχα που εσείς έχετε.

Δώστε βάση στη περίσταση. Τα sneakers αποτελούν σίγουρα ευέλικτη επιλογή ωστόσο δεν αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλες τις περιστάσεις π.χ γάμος.

Find your Everyday Match

Η πιο ευέλικτη επιλογή είναι να επιλέξετε απλά, minimal sneakers με ένα ή δύο χρώματα. Έτσι, μπορείτε εύκολα να τα συνδυάσετε με jean παντελόνια, chinos και βερμούδες, οποιουδήποτε χρώματος και ένα απλό t-shirt ή ένα αεράτο πουκάμισο για τις πρωινές σας βόλτες.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πιο casual chic look για το γραφείο, συνδυάζοντας τα αγαπημένα σας sneakers με ένα μαύρο jean και ένα σκούρο denim πουκάμισο ή να συνδυάστε το αγαπημένο σας κοστούμι με παπούτσια τύπου converse ή vans.

Μια προσιτή πολυτέλεια

Για πιο επίσημες εμφανίσεις, μπορείτε να κάνετε μια αναβάθμιση επιλέγοντας πολυτελή αθλητικά, τύπου yeezy. Δώστε μια πιο αιχμηρή νότα στο look αυτό, συνδυάζοντας τα με jean παντελόνι με σκισίματα, μονόχρωμο t-shirt και leather ή oversized denim jacket.

Για πιο chic εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε hogan ανδρικά και να τα συνδυάσετε με υφασμάτινο slim παντελόνι και slim πουκάμισο. Μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με ένα baggy μπεζ chino και ένα oversized λευκό t-shirt.

Sneakers με χρώμα-τα
Κι όμως τα χρωματιστά sneakers μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με λευκό denim παντελόνι και ένα απλό t-shirt.

Ο χρωματικός συνδυασμός των sneakers με το top αποτελεί μεγάλη τάση την οποία σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα, αρκεί ο συνδυασμός να γίνει σωστά προκειμένου να υπάρχει ισορροπία και να μη μοιάζετε με hip-hop καλλιτέχνη, εκτός κι αν αυτός είναι ο στόχος σας.

Για πιο casual chic εμφανίσεις επιλέξτε ένα funky παστέλ κοστούμι με μία απλή λευκή μπλούζα ή ένα λευκό πουκάμισο.