3 συμβουλές για να κάνεις δώρο ρούχα στην κοπέλα σου

Μήπως πλησιάζουν τα γενέθλια της κοπέλας σου; Ή μήπως έρχεται σιγά σιγά η επέτειός σας; Όποια και αν είναι η περίσταση για την οποία αναζητάς ένα δώρο, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Θα είναι δύσκολο να μην εκτιμήσει ένα καλό ρούχο.

Κατέληξες, λοιπόν, στο ότι θα της αγοράσεις ρούχα. Τέλεια! Αλλά πώς θα το κάνεις σωστά; Στα καταστήματα βομβαρδίζεσαι από αμέτρητα φορέματα, τζιν, γυναικείες μπλούζες, πουκάμισα κ.ο.κ. Οπότε πώς επιλέγεις; Ας δούμε, λοιπόν, τι πρέπει να έχεις κατά νου για να μην χαωθείς εντελώς.

  1. Ρίξε μια γρήγορη ματιά στην ντουλάπα της

Αν μένετε μαζί και έχεις πρόσβαση στην ντουλάπα της, είσαι πολύ τυχερός. Ρίξε μια γρήγορη ματιά σε αυτήν, γιατίεκεί κρύβονται όλες οι απαντήσεις στις απορίες σου. Θα μπορέσεις να δεις τα χρώματα των ρούχων που φορά συνήθως, αλλά και πώς είναι το στυλ των ρούχων που προτιμά. Για παράδειγμα, αν θέλεις να αναζητήσεις γυναικείες μπλούζες, θα πρέπει να δεις κατά πόσο αυτές που έχει ήδη είναι αεράτες, αν είναι κολλητές, αν έχουν printsή μοτίβα, φουσκωτά μανίκια κ.ο.κ. Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και με τα φορέματα, τις φούστες της κ.τ.λ.

  1. Μάθε τις διαστάσεις της

Αυτό είναι κάπως πιο δύσκολο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μάθεις τις διαστάσεις του σώματός της, προκειμένου να μπορέσεις να αγοράσεις τα ρούχα που θα ταιριάζουν στον σωματότυπό της και τα οποία θα την κολακεύουν. Έχεις δύο επιλογές. Είτε θα διαβάσεις τις ετικέτες των ρούχων που ήδη έχει είτε θα συμβουλευτείς τις φίλες με τις οποίες πηγαίνει συνήθως για ψώνια. Είναι πολύ πιθανό ότι θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν.

  1. Δημιούργησε ένα ολόκληρο outfit

Αν αισθάνεσαι πολύ σίγουρος ότι έχεις καταλάβει απόλυτα το στυλ της κοπέλας σου και νιώθεις ότι μπορείς να τη φανταστείς να φορά κάτι πολύ συγκεκριμένο, τότε μπορείς να τολμήσεις και να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο outfit. Δηλαδή, επίλεξε την μπλούζα που πιστεύεις ότι θα  λατρέψει, συνδύασέ τη με το κατάλληλο bottom και ολοκλήρωσε το σύνολο με μερικά όμορφα αξεσουάρ. Αυτό θα σου δώσει σίγουρα έξτρα points!

Note: Αν αποφασίσεις να της αγοράσεις ένα τζιν για bottom, είναι ακόμη πιο σημαντικό να γνωρίζεις καλά τον σωματότυπο και τις διαστάσεις της. Δεν ταιριάζει κάθε τζιν με κάθε σώμα. Για παράδειγμα, τα τζιν με φαρδιά μπατζάκια δημιουργούν καλύτερη ισορροπία στις γυναίκες που έχουν τον σωματότυπο που είναι γνωστός ως «αχλάδι».

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να σε βοηθήσει, τότε έχεις πάντα και την επιλογή να ρωτήσεις την ίδια την κοπέλα σου. Το να σου πει εκείνη τι της αρέσει σου δίνει τη σιγουριά ότι η επιλογή σου θα είναι η καλύτερη!