Πώς να πακετάρετε τη χειραποσκευή σας

Λοιπόν, λατρεύετε τα ταξίδια, αλλά καταλήγετε πάντα με μια βαλίτσα που είναι ένα χάος. Συχνά, φοβάστε πως δεν θα καταφέρετε να την κλείσετε για τον γυρισμό και αναρωτιέστε γιατί έπρεπε να πάρετε τόσα πράγματα μαζί. Ομολογουμένως, υπάρχουν πολλές βαλίτσες ταξιδίου που είναι μεγαλύτερες και σας επιτρέπουν να πακετάρετε με μεγαλύτερη άνεση περισσότερα πράγματα. Αλλά τι γίνεται αν πρέπει να στραφείτε στις βαλίτσες καμπίνας ή σε ένα βολικό σακβουαγιάζ https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-sak-vouagiazγια το αεροπλάνο;

Αρχικά, να τονίσουμε πως οι βαλίτσες καμπίνας είναι εξαιρετική ιδέα αν σας αγχώνει ο αποχωρισμός από τα πράγματά σας και θέλετε να τα έχετε πάντα κοντά. Βέβαια, είναι πιο μικρές και μπορεί να σας δυσκολεύουν στο πακετάρισμα. Το καλό είναι πως η διαδικασία είναι πιο εύκολη από όσο φαίνεται. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής.

  1. Επιλέξτε τα πράγματά σας στρατηγικά

Μιλάμε για μια μικρή βαλίτσα. Συνεπώς, είναι προφανές ότι δεν είναι καλή ιδέα να πάρετε μαζί ένα συνολάκι για κάθε μία ημέρα που θα βρίσκεστε στον προορισμό σας. Συγκεντρώστε τα ρούχα που πιστεύετε πως θα χρειαστείτε και κρατήστε τα μισά. Επιλέξτε κομμάτια τα οποία μπορείτε να φορέσετε και με διαφορετικούς τρόπους, όπως για παράδειγμα, μια μπλούζα που γίνεται εύκολα φόρεμα, ή κομμάτια που μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα με άλλα για να δημιουργήσετε διαφορετικά looks. Επομένως, προσπαθήστε να πακετάρετε ανάλογα με τις δραστηριότητες που σκοπεύετε να κάνετε στον προορισμό σας και όχι ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού (είναι αυτονόητο πως δεν πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή για τα εσώρουχά σας).

  1. Αξιοποιήστε σωστά το χώρο

Αν θέλετε να πάρετε ένα έξτρα ζευγάρι παπούτσια στη χειραποσκευή σας, αυτό θα μειώσει σημαντικά το διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό της. Ωστόσο, τα παπούτσια είναι άδεια. Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερος χώρος για τις κάλτσες σας! Τυλίξτε τις σε πλαστικό και τοποθετήστε τις εκεί, ώστε να αφήσετε χώρο για άλλα αντικείμενα στη βαλίτσα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για αντικείμενα όπως οι φορτιστές σας. Επίσης, μην διπλώνετε τα ρούχα σας. Κάντε τα ρολάκια και τοποθετήστε τα στη σειρά, ώστε να μην τσαλακώνονται, αλλά να έχετε και περισσότερο χώρο (αξιοποιήστε ακόμη και το πιο μικρό κενό που μπορεί να δημιουργηθεί).

  1. Σχετικά με τα είδη προσωπικής φροντίδας

Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί που θα πρέπει να ακολουθήσετε ούτως ή άλλως. Για παράδειγμα, σε κάθε συσκευασία το υγρό θα πρέπει να είναι μέχρι 100 ml. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά όσα θα πάρετε μαζί. Αλλά να θυμάστε πως μπορείτε πάντα να αγοράσετε τα υπόλοιπα και στον προορισμό σας.

Μπορεί να σας φαίνεται αδύνατο να πακετάρετε μια τόσο μικρή αποσκευή. Αλλά, αν οργανωθείτε σωστά, θα δείτε πως είναι πολύ πιο εύκολο από αυτό που φανταζόσασταν.