Το E-food θα κάνει 1500 προσλήψεις διανομέων

/

Ανταγωνιστικές αποδοχές, πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου, πλήρης εξοπλισμός θα παρέχει η εταιρεία e-food σε 1500 διανομείς που αναζητεί να προσλάβει άμεσα.

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά του στο delivery, αναζητά 1.500 επιπλέον διανομείς!

Γίνε κι εσύ μέρος της ομάδας διανομέων του efood και διεκδίκησε ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (4ωρο και 8ωρo), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου, πλήρη εξοπλισμό και επαγγελματική ανέλιξη.

Μάθε περισσότερα για τα εταιρικά προνόμια και τη θέση εργασίας εδώ ή μοιράσου τα νέα με κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται.

Ο στόλος της υπηρεσίας “delivered by efood” απασχολεί ήδη περισσότερους από 1.000 διανομείς και είναι ενεργός σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgrf