Το πιο γλυκό delivery

Σουβλάκια και πίτσες ήταν μέχρι πρότινος το μόνο deliveryπου ξέραμε, η καραντίνα όμως φαίνεται πως άλλαξε τα πράγματα και η έννοια του delivery δεν περιορίζεται μόνο στο φαγητό.

Καφέδες, σπιτικά φαγητά, διαφόρων ειδών κουζίνες, όπως μεξικάνικη ή κινέζικη, έχουν την τιμητική τους μετά τα σουβλάκια και τις πίτσες. Πλέον, η διευκόλυνση του deliveryανήκει στην καθημερινότητα μας και φαίνεται να την κατακτά. Η πανδημία ωστόσο, απογείωσε την υπηρεσία του deliveryκαθώς είδαμε πολλά εστιατόρια, fastfoodκαταστήματα, cocktailbarsκαι ζαχαροπλαστεία να παραδίδουν κατ’οίκον.

Cocktails&Shisha

Και ποιος δεν παρήγγειλε έστω και ένα κοκτέιλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Με φίλους, με το ταίρι σου, με την οικογένεια, σίγουρα απόλαυσες μαζί τους το κοκτέιλ σου σε πλαστικό ποτήρι. Ακόμα και όταν η καραντίνα τελείωσε, συνέχισες και συνεχίζεις ακόμα και τώρα να παραγγέλνεις με την παρέα σου όταν αράζετε σπίτι κοκτέιλς από το αγαπημένο σας μαγαζί. Μην ξεχνάς εκείνα τα βράδια που περπατούσες ώρες  με την παρέα σου ή καθόσασταν σε κάποια πλατεία με ένα κόκτειλ στο χέρι.

Φυσικά μετά το ποτό, σειρά έχει ο ναργιλές που για εκείνους που είναι λάτρεις και δεν έχουν στο σπίτι τους, πλέον το deliveryναργιλέ τους έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην αγαπημένη τους απόλαυση.

Γλυκά &ChocoBites

Mιλάμε για το πιο γλυκό deliveryπου φυσικά έχει ανθίσει όσο κανένα άλλο. Γνωστά ζαχαροπλαστεία ή ακόμα και τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς με τα πιο παραδοσιακά γλυκά έχουν μπει στο παιχνίδι του delivery. Πλέον, έχεις στο σπίτι ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Από εύκολα γλυκά με σοκολάτα που θα μπορούσες να φτιάξεις και μόνος σου με τα πιο απλά υλικά που έχεις στην κουζίνα σου μέχρι και τα πιο premium. Εξάλλου, σε onlineεφαρμογές deliveryσίγουρα θα βρεις αυτό που θες, καθώς η ποικιλία είναι μεγάλη και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε γούστο.

Super&minimarket

Μόλις γύρισες από το supermarketκαι ξέχασες να πάρεις βασικά υλικά για το μεσημεριανό σου; Δεν χρειάζεται να ξαναβγείς, παρά μόνο να τα παραγγείλεις onlineαπό κάποιο minimarketκαι σε μίση ώρα θα το έχεις στην πόρτα σου. Αν ωστόσο δεν θες να πας καν στο σούπερ μάρκετ, έχεις πλέον τη δυνατότητα να κάνεις την παραγγελία σου onlineή τηλεφωνικώς και να σου τα φέρουν κατ’οίκον.