Πρωθυπουργός: Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί

/

Το μήνυμα ότι πρέπει να εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο ΜEGA εμβολιαστικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, που στεγάζεται στα περίπτερα 13 και 15 της ΔΕΘ.

Συνομίλησε με πολίτες που είχαν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους, με συνοδούς, με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που απασχολείται στο Εμβολιαστικό Κέντρο. Μία υγειονομικός του είπε ότι εμβολιάστηκε «από νωρίς» λόγω του επαγγέλματός της και τότε ο πρωθυπουργός παρατήρησε: «Να στέλνουμε το μήνυμα και στους υγειονομικούς ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν, εσείς πρέπει να το λέτε πρώτοι και δυνατά». «Πάντα, πρέπει, βέβαια», του απάντησε η υγειονομικός.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως με όσους συνομιλεί του λένε ότι η εκστρατεία εμβολιασμού «είναι μία ευχάριστη έκπληξη», καθώς αντανακλά ένα «οργανωμένο κράτος, ψηφιακό, και βέβαια όλοι τους υποδέχονται με χαμόγελο».

Τον πρωθυπουργό ξενάγησαν στο Εμβολιαστικό Κέντρο ο διευθυντής του Κώστας Καρόζης και οι διοικητές της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης και της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης. Ακολούθησε τη διαδρομή των εμβολιαζόμενων και πέρασε από τους χώρους αναμονής, τη γραμματεία, το εμβολιαστικό box και το ιατρείο βραχείας βοηθείας. Ο κ. Καρόζης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι το κέντρο έχει ήδη συμπληρώσει 11 βιβλία εντυπώσεων, όπου έχουν καταγραφεί τα σχόλια των πολιτών, στα οποία αποτυπώνονται οι θετικές εντυπώσεις.

Πηγή: ΕΡΤ