Νους & Γνώση: Το κέντρο Μελέτης και Ειδικής Αγωγής που εμπιστεύονται οι γονείς

Το κέντρο Μελέτης και Ειδικής Αγωγής Νους & Γνώση βρίσκεται στον Ν. Κόσμο και παρέχει καθημερινή βοήθεια στην μελέτη των παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου.
Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες προσφέροντας εξειδικευμένο υποστηρικτικό υλικό. Οι υπηρεσίες είναι η υλοποίηση των ημερήσιων σχολικών εργασιών και η προετοιμασία για την επόμενη  μέρα.
Διενεργούνται ιδιαίτερα μαθήματα, εξατομικευμένα ειδικά και μαθησιακά προγράμματα, λογοθεραπεία και εργοθεραπεία. Οργανώνονται ημέρες συμβουλευτικής γονέων ,καθώς επίσης πραγματοποιούνται  δημιουργικές δράσεις για παιδιά από 2,5-5 ετών με μουσικοκινητική, θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιού, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, και messy play.
Απευθύνεται σε όλους τους γονείς που θέλουν το παιδί τους που πάει στο σχολείο να είναι πανέτοιμο για το “Αύριο” με γνώσεις και εφόδια για την “Επόμενη Μέρα”. Αλλά και για τους γονείς εκείνους που θέλουν το μικρό τους παιδάκι να περάσει δημιουργικά τον χρόνο του μαθαίνοντας νέα πράγματα με βιωματικό και συναρπαστικό τρόπο .
Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα -Τετάρτη και Παρασκευή  13:00-19:30 (17:30-19:30 τμήμα δημιουργικής απασχόλησης)
και Τρίτη Πέμπτη 13:00-18:00
Υπεύθυνη Κέντρου Μελέτης ΝΟΥΣ & ΓΝΩΣΗ Συνοδινού Αλεξάνδρα-Μαρία
Φιλόλογος-Ειδική παιδαγωγός
Τηλέφωνο επικοινωνίας:2111197065
Διεύθυνση: Λυσιμαχίας 24-26 Ν.Κόσμος