Η ταινία «Όλη η τρελή αγάπη μου» του Gabriele Salvatores στις «Ημέρες Κινηματογράφου» του δήμου Διονύσου

/

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου», η Ομάδα Πολιτισμού Δροσιάς του Δήμου Διονύσου, σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό  Ινστιτούτο της Αθήνας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο  AIAL και την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδαστο πλαίσιο της πρωτοβουλίας TEMPOFORTE θα προβάλλει την ταινία  της πιο πρόσφατης Ιταλικής κινηματογραφικής παραγωγής Tutto il mio folle amore”  του  Gabriele Salvatores τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μαντάς

Επιμέλεια και ανάλυση ταινιών: Καίτη Λεκάκου

Ψηφιακή επιμέλεια: Βάσια Σκυλακάκη

“Tutto il mio folleamore”του Gabriele Salvatores.

Ο δεκαεξάχρονος  Vincent έχει αυτισμό και ζει με την μητέρα του και τον πατριό του. Όταν τον επισκέπτεται ο φυσικός του πατέρας, ο  Vincent κρύβεται στο φορτηγάκι του και θα κάνουν μαζί ένα απρόβλεπτο ταξίδι. Η μητέρα του και ο Μάριο τον ψάχνουν κάνοντας και αυτοί το αντίστοιχο ταξίδι. Μέσα από αυτή την εμπειρία ο Vincent θα μάθει να ανακαλύπτει νέα συναισθήματα, να επικοινωνεί και να εκφράζει όλη του τη ζωτικότητα.

Είναι μια ταινία για τη διαφορετικότητα, που στηρίζεται στο μυθιστόρημα «Αν σε αγκαλιάσω μην φοβάσαι» του Fulvio Ervas  και του γιου του, που ταξίδεψαν στην Αμερική. Κέρδισε δύο Βραβεία και πολλές υποψηφιότητες σε Διεθνή Φεστιβάλ.

ΣενάριοΣκηνοθεσία: Gabriele Salvatores

Παίζουν: Claudio Santamaria,Valeria Golino, Diego Abatantuono…

Μουσική: MauroPagani

Ιταλία/ 2019/ 97’

Οι προβολές γίνονται στις  20.00’ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς, ΓρΛαμπράκη 19.

Είσοδος ελεύθερη