ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τις γαστρονομικές τάσεις

//

Ένα πλούσιο γαστρονομικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων γεμάτο γνώση και ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023, στο MEC Παιανίας. 

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υιοθετεί ένα μοναδικό concept για τα εγχώρια δεδομένα, αφιερώνοντας κάθε ημέρα διεξαγωγής της σε μια σύγχρονη γαστρονομική τάση.

Βιωσιμότητα, Farm to Table και Αυθεντικότητα είναι το τρίπτυχο, στο οποίο στηρίζεται το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης.

Θεωρία και Πράξη θα συναντηθούν στους χώρους της Premium έκθεσης με καλεσμένους που θα μαγειρέψουν και θα συζητήσουν για τις τρεις τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στον κλάδο της γαστρονομίας. Κάθε μέρα διακεκριμένοι καλεσμένοι από τον χώρο της γαστρονομίας, του marketing και των social media θα μιλήσουν για τις γαστρονομικές τάσεις που κυριαρχούν σε διεθνές επίπεδο, θα μας παρουσιάσουν ιστορίες επιτυχίας και μαγειρικές τεχνικές σε ένα πλούσιο πρόγραμμα open space σεμιναρίων.

Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων παραμένουν σταθερές οι επιτυχημένες ενότητες-Workshop αφιερωμένες στην επόμενη μαγειρική γενιά  (Generation Next) και στις βέλτιστες πρακτικές (FoodInions) ενώ προστίθενται και νέες, όπως είναι το Food Expert Stories.

Παράλληλα, η αγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και ο οικοδεσπότης Chef Κώστας Μπουγιούρης, μέσα από απολαυστικές τοπικές συνταγές, θα «ταξιδέψουν» τους επισκέπτες της έκθεσης στην ελληνική επικράτεια.

Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και τους καλεσμένους της.

9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition
4-6 Φεβρουαρίου 2023
Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας
www.expotrof.gr