Συνταγή: Μυρτώ Κουκλινού

Μανιτάρια μεζές για κρασί…

Μια συνταγή απλή και νόστιμη από την Μυρτώ Κουκλινού.
Υλικά:
Ένα κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα
Ένα μεγάλο κρεμμύδι ξερό
Δύο σκελίδες σκόρδο
Φρέσκο ή αποξηραμένο δεντρολίβανο
Αλατοπίπερο
Λευκό κρασί  σε ένα μικρό ποτηράκι

Διαδικασία:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις
Αφαιρούμε τον κορμό από τα μανιτάρια και μέσα σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν για δεκαπέντε λεπτά.

Ύστερα αφαιρούμε από κατσαρόλα και τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τα ψήνουμε στον φούρνο για 30-35 λεπτά

Σερβίρουμε με λίγο ρύζι μπασμάτι ή σαλάτα και απολαμβάνουμε ένα ιδανικό μεζεδάκι με το κρασί μας!

Τιπ: Για όσους θέλουν τα μανιτάρια πιο τραγανιστά και όχι πολύ μαλακά να ψήθουν σε λιγότερο χρόνο στον φούρνο ( 20 λεπτά )

Καλή επιτυχία!