Online orgy: Το νέο είδος σεξ στην καραντίνα

Την ιδέα για ένα online sex orgy την ξεκίνησε το παγκοσμίου φήμης prive Sex Club, Killing Kittens. Όπως είπε η ιδρύτρια του, Emma Sayle, στο ‘Business Insider’, σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα ομαδικό chat με κάμερα με πολλά άτομα, μιας και τα show που ήταν κανονισμένα να γίνουν στο club ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού.

Έτσι, στο πρώτο online sex orgy που διοργανώθηκε πριν μερικές ημέρες πήραν μέρος σχεδόν 100 άτομα, τα οποία χωρίστηκαν σε 55 διαφορετικά παράθυρα στο Zoom. Μιας και το club απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος άνδρες, οι οποίοι ήταν μόνοι τους. Πρόσβαση σε αυτή την ομαδική συνομιλία είχαν γυναίκες και ζευγάρια. Όλοι τους εμφανίστηκαν φορώντας μάσκες στο πρόσωπο, προκειμένου να παραμείνει άγνωστη η ταυτότητά τους.

Μπορεί να ακούγεται κάπως χαώδης μια ομαδική συνομιλία στο Zoom με 55 μικρά παράθυρα (εδώ τα χάνουμε με τρία και τέσσερα παράθυρα), όμως όπως δήλωσε στο BI μία γυναίκα που πήρε μέρος, αυτό που της άρεσε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι την έβλεπαν να κάνει σεξ, ενώ δεν την ενδιέφερε το να βλέπει καθαρά τους άλλους.

Παράλληλα, η συμμετοχή στο συγκεκριμένο orgy party αντί για 250 λίρες που κοστίζει υπό κανονικές συνθήκες, κόστιζε μόλις 20. Τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων ήταν κλειστά για να μη δημιουργηθεί χάος στη συνομιλία, ενώ όποιος ήθελε να μιλήσει με κάποιον, μπορούσε να το κάνει γραπτώς μέσω ειδικού chat.

Η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται πως άρεσε και άλλα sex clubs παγκοσμίως, που σιγά σιγά άρχισαν να την χρησιμοποιούν κι εκείνα. Και κάπως έτσι, ένα νέο είδος σεξ φαίνεται πως γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα για να ικανοποιήσει την ερωτική επιθυμία των ανθρώπων που κλείστηκαν στο σπίτι.

Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που συμβαίνει αποκλειστικά στο Zoom. Πρόσφατα, το αμερικανικό περιοδικό ‘GQ’ είχε φιλοξενήσει ολόκληρο αφιέρωμα σχετικά με το Instagram Orgy. Όπως και στην πρώτη περίπτωση που περιγράψαμε, οι χρήστες συμμετέχουν σε ένα κοινό chat και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο ερωτικά όσο περνάει η ώρα. Η μόνη διαφορά είναι πως το Instagram επιτρέπει την είσοδο μέχρι 32 ατόμων σε κάθε group chat.

Βέβαια, στην περίπτωση του Instagram το ‘σεξ’ δεν περιορίζεται στην κάμερα. Μιας και το ομαδικό chat παραμένει ενεργό ακόμα και αφού τελειώσει η συνομιλία, οι χρήστες το χρησιμοποιούν για να στείλουν γυμνές φωτογραφίες τους ή πρόστυχα μηνύματα, θέλοντας να μη τα δει μόνο ένα άτομο, αλλά δεκάδες.

Πηγή: ΟΝΕΜΑΝ