GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 η 25χρόνη Ελληνίδα γιατρός που διαπρέπει στο Λονδίνο

Το βραβείο Junior Doctor απονέμεται από το GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 στην όμορφη νεαρή Ελληνίδα γιατρό του Λονδίνου που εδώ και 1 χρόνο δίνει μάχη με τον κορωνοιό στην πρώτη γραμμή σε νοσoκομείο του NHS .

Η φετινή διοργάνωση της απονομής των GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 είναι αφιερωμένη στην προσφορά 20 γυναικών ιατρών και νοσηλευτριών στην ελληνική κοινωνία και τη μάχη τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Λιάνα Σπυροπούλου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Imperial College School of Medicine στο Λονδίνο το 2020, αποκτώντας παράλληλα και πτυχίο Health Management από το Imperial College Business School.
Εργάζεται ως εκπαιδευόμενη ιατρός στην Αγγλία, με στόχο την εξειδίκευση στη χειρουργική.
Είναι ιδρυτής του συλλόγου Ladies Who Surge @ladieswhosurge με στόχο την υποστήριξη και καθοδήγηση νεαρών γυναικών με κοινό ενδιαφέρον την καριέρα στη χειρουργική, και τοπική εκπρόσωπος της Ένωσης Λαπαροσκοπικών Χειρουργών Μεγάλης Βρετανίας (ALSGBI).
Σε συνεργασία με την πανεπιστημιακή κλινική St. Mary’s Hospital του Λονδίνου, έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό και την χρήση εικονικής πραγματικότητας στη χειρουργική εκπαίδευση, ενώ παράλληλα, ασχολείται με την κλινική έρευνα σχετικά με τον καρκίνο του εντέρου.

Η τελετή βράβευσης, με επίδοση του αγαλματιδίου της Νίκης της Σαμοθράκης, θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία των ιστοσελίδων www.eirinika.gr  & www.madeingreece.news την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 στις 13.00  μέσω live streaming, από την ιστοσελίδα των βραβείων.

Κύριος στόχος  της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και αναγνώριση του πολύτιμου έργο τους να στηρίξουν με την επιστημοσύνη, την εμπειρία & την ενσυναίσθησή τους, ασθενείς με κορωνοϊό αλλά και να αναδείξουμε φωτεινά παραδείγματα γυναικών για τη νέα γενιά των Ελλήνων και Ελληνίδων.

Τα GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 είναι αφιερωμένα σε όλες όσες γιατροί & νοσηλεύτριες, ήταν στην πρώτη γραμμή και στο προσκέφαλο των ασθενών με κορωνοϊό με πρωτοφανή γενναιότητα και αυταπάρνηση.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αναδείξει το ρόλο των γυναικών σε μια κρίσιμη περίοδο που όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε στα θέματα ασφάλειας και προστασίας κατά του covid-19.

Τα GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 είναι μια επιβράβευση για την συνεισφορά των γυναικών αυτών στην κοινωνία.

Δείτε live τα βραβεία την Δευτέρα 22/3/2021 Κάνοντας εγγραφή εδώ https://lnkd.in/e9siVpt

Πηγή: eirinika.gr