Φυσικό πρωινό μακιγιάζ- Υιοθέτησε το

Το φυσικό μακιγιάζ είναι το αγαπημένο μακιγιάζ των γυναικών. Στο γήινο makeup look απαιτείται να τονίζεις ελαφρώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ σου πρέπει να γίνει σε αποχρώσεις του καφέ και μπεζ, ενώ μπορούμε να προσθέσουμε και μερικές άλλες χρωματικές πινελιές που να ταιριάζουν.

Για να αποκτήσουμε όμως σωστό natural makeup look, χρειαζόμαστε χρόνο, προϊόντα ενυδάτωσης και καλλυντικά σε neutral αποχρώσεις.

  • Το βασικό μυστικό για ένα επιτυχημένο φυσικό look είναι να έχουμε ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας. Επίσης, πριν ξεκινήσουμε με τα καλλυντικά, καλό είναι να απλώσουμε και primer στο πρόσωπο και στα μάτια.
  • Δουλεύουμε τα καλλυντικά μας-foundation, concealer, ρουζ, σκιές, κραγιόν- με τον ίδιο αργό και προσεκτικό τρόπο όπως όταν κάνουμε smokey eyes. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ μάλιστα, θα πρέπει να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο στη βάση για να τη στρώσουμε καλύτερα στο πρόσωπο και να έχουμε όσο πιο natural αποτέλεσμα γίνεται.
  • Δεν παραλείπουμε κανένα βήμα. Ακόμη και σε ένα φυσικό μακιγιάζ πρέπει να τοποθετήσουμε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και να κάνουμε αν θέλουμε γωνία για πιο έντονο βλέμμα. Η διαφορά είναι ότι οι αποχρώσεις είναι ανοιχτές και φυσικές.

To προϊόν – κλειδί για να δείχνει super λαμπερό το μακιγιάζ είναι το υγρό highlighter. H καλύτερη πρόταση είναι το Inner Glow Champagne της DUST+CREAM.

Το Liquid Highlighter Inner Glow DUST+CREAM προσφέρει έντονη λάμψη και αποτέλεσμα υγρού μετάλλου. Έχει φόρμουλα με βάση το νερό, χτίζεται εύκολα και είναι μακράς διάρκειας.

Extra tip: Τα πλούσια και γεμάτα φρύδια είναι τάση τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό, εάν δεν τα έχετε πειράξει, μην τα βγάλετε. Εάν από την άλλη, τα έχετε ήδη αφαιρέσει, ήρθε η στιγμή να τα ξαναφήσετε. Για να έχετε πιο πυκνά φρύδια, μπορείτε να αγοράσετε ένα σέρουμ, το οποίο έχει πρωτεΐνες, που τα βοηθά να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και θρέφει τον θύλακα της τρίχας. Τα φυσικά φρύδια κάνουν ακόμη πιο minimal το μακιγιάζ.

Διάβασε περισσότερα στο jenny.gr