Το Twitter λάτρεψε το φανελάκι του Σωτήρη Τσιόδρα

/

Αμέσως μετά ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για μια ιστορική ημέρα την οποία περιμέναμε πολύ καιρό.

«Επιτέλους ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ΕΕ, όπου κάθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει και ένας πολίτης» τόνισε. Επίσης υπογράμμισε ότι «για την έγκριση του εμβολίου ίσχυσαν κι ισχύουν όλες οι νομικές επιταγές και υψηλές προδιαγραφγές που ισχύουν για τα εμβόλια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Εχουν ελεγχθεί πρώτα στο εργαστήριο και μετά σε δοκιμές. Θέλω να ελπίζω ότι με τον σταδιακό εμβολιασμό θα μετριαστούν οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην υγεία μας».

Για να καταλήξει ο κ. Τσιόδρας: «Δεν είναι το τέλος ακόμη. Το τέλος θα έρθει με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας».

Μεγάλη αίσθηση στα κοινωνικά δίκτυα έκανε η φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα, την στιγμή που εμβολιάζεται, η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια με αφορμή το φανελάκι που φορούσε κάτω από το πουκάμισο, αλλά και την κίνησή του να χτυπήσει ξύλο (αναφερόμενος στον ιό του Έμπολα) λίγο πριν εμβολιαστεί.

Συνομιλώντας με την νοσηλεύτρια, ο Σωτήρης Τσιόδρας σχολίασε πως έχει κάνει όλα τα εμβόλια με εξαίρεση του έμπολα. Στο σημείο εκείνο χτύπησε ξύλο, δείχνοντας πως είναι ένα εμβόλιο που δεν θα ήθελε να χρειαστεί να κάνει.

Πολλοί έστησαν άμεσα μηχανισμό στα social media υποστηρίζοντας πως ο καθηγητής χτύπησε ξύλο πριν κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού, ρίχνοντας έτσι λάδι στη φωτιά που έχουν ανάψει οι αρνητές.