Το ισχυρό μήνυμα της τραγουδίστριας που ξύρισε το κεφάλι της on camera

Με ένα ξεχωριστό και δυνατό βίντεο κλιπ η Νικολέτα Κωνσταντάκη και  το τραγούδι της  «Ελευθερία» περνάει ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Μπροστά στη κάμερα, σε ένα ιδιαίτερο βίντεο η Νικολέτα ξυρίζει τα μαλλιά της και μας μεταφέρει έμπρακτα ένα μήνυμα πραγματικής ελευθερίας. Θέλει έτσι να στηρίξει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής, στον οποίο δόθηκαν τα μαλλιά ως μια συμβολική κίνηση.

«Η ανατρεπτική ιδέα του βίντεο, οι πολύ έντονες στιγμές και η πίστη στην τέχνη μας δημιούργησαν τη δική μας ελευθερία. Είμαι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων» δήλωσε χαρακτηριστικά για το αποτέλεσμα που η ίδια και η ομάδα της κατάφεραν να δημιουργήσουν.

Η εντυπωσιακή σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Σιταρά. Ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει διακριθεί με τις ταινίες του σε παγκόσμια κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Η Νικολέτα Κωνσταντάκη είναι γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχοντας συμπληρώσει έναν κύκλο αξιόλογων σπουδών στην ψυχολογία, στη μουσική και στη φωνητική, η Νικολέτα Κωνσταντάκη, μάς συστήνεται με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι. Στίχοι γραμμένοι από τη γνωστή τραγουδοποιό Ευσταθία, για λογαριασμό της ίδιας.