Συνωστισμός σήμερα στα λεωφορεία προς τις παραλίες

/

Νέες εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία σήμερα. Ειδικά στις στάσεις λεωφορείων με κατεύθυνση προς τις παραλίες της Αττικής.

Η αναμονή για το λεωφορείο προς τη Σαρωνίδα ξεπερνά τα 25 λεπτά. Οι πόρτες από το λεωφορείο ανοίγουν. Τι και αν οι πολίτες φορούν μάσκες και προσπαθούν να τηρούν τα μέτρα, οι αποστάσεις είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Ύστερα από τόση αναμονή, πώς να μην είναι ο ένας επιβάτης πάνω στον άλλον, όταν τελικά έρθει το λεωφορείο και καταφέρουν να μπουν.

Με την θερμοκρασία να συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα, όλο και περισσότεροι συνεχίζουν να επιβιβάζονται στα συγκεκριμένα λεωφορεία για να μεταβούν στις παραλίες.

Με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό συνεχίζουν να λειτουργούν οι οργανωμένες παραλίες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν έφυγαν αλλά συνεχίζουν να επιμένουν στις οργανωμένες παραλίες, αφού πρωταρχικός σκοπός είναι να βρίσκονται σε μέρη που τα μέτρα τηρούνται.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην πόλη και με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, η ατομική ευθύνη για την προστασία από τον κορωνοϊό θα πρέπει να είναι μεγάλη.