Στόχος «η Αθήνα να γίνει προσβάσιμη σε όλους», το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη στη νοηματική, για τη Διεθνή Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών

/

Στόχος «η Αθήνα να γίνει προσβάσιμη σε όλους», ήταν το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη στη νοηματική, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών. «Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών. Στόχος να μη γιορτάζεται μία φορά το χρόνο. Να γίνει η κουλτούρα της ζωής μας στην πόλη. Να δημιουργήσουμε συνθήκες για μία πρωτεύουσα, προσβάσιμη, σε όλα τα επίπεδα, για όλους. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία, αυτό είναι πολιτισμός», έγραψε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Αξίζει να στηρίζουμε προσπάθειες όπως αυτή του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, με την εφαρμογή IRIS. Προσπάθεια που δείχνει τον δρόμο για την εξυπηρέτηση όλων των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη», ανέφερε ακόμη.

View this post on Instagram

Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών. Στόχος να μη γιορτάζεται μία φορά το χρόνο. Να γίνει η κουλτούρα της ζωής μας στην πόλη. Να δημιουργήσουμε συνθήκες για μία πρωτεύουσα, προσβάσιμη, σε όλα τα επίπεδα, για όλους. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία, αυτό είναι πολιτισμός. Αξίζει να στηρίζουμε προσπάθειες όπως αυτή του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, με την εφαρμογή IRIS. Προσπάθεια που δείχνει τον δρόμο για την εξυπηρέτηση όλων των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) on