Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι για τον θάνατο του 35χρονου-Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του

/

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 35χρονου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έγινε το νεότερο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, χωρίς να πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Η οικογένεια του νεαρού δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν τον άνθρωπό τους.  Λίγο καιρό πριν είχε χάσει και τον πατέρα της και τώρα πρέπει να διαχειριστεί και τον χαμό του συζύγου της.

Ο 35χρονος ανέβασε 38 πυρετό το περασμένο Σάββατο, ο οποίος όμως έπεφτε και ανέβαινε ξανά το βράδυ. Τηλεφώνησαν σε ιδιώτη γιατρό και χορήγησε στον νεαρό πατέρα αντιβίωση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τη Δευτέρα πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος». Όλα έδειχνα να είναι υπό έλεγχο, όταν ξαφνικά η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

«Είχε μόνο πυρετό, ο οποίος επέμενε για αρκετές μέρες. Τον πήγα στο νοσοκομείο, όρθιο, με οξυγόνο στο 95. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα φύγει από τη ζωή», είπε η πεθερά του 35χρονου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η κόρη της, η οποία έχει ένα μικρό κοριτσάκι μόλις ενάμιση χρόνου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Αδυνατεί να πιστέψει ότι η ευτυχία που ζούσε με τον σύζυγό της επισκιάστηκε από τον θάνατο.