Σε καφέ που στηρίζει άστεγες γυναίκες βρέθηκε η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ εξέπληξε γυναίκες και παιδιά σε ένα κοινοτικό καφέ στο Ντίσελντορφ πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια.
Η δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκε στο TrebeCafé, το οποίο και δημοσίευσε φωτογραφίες της με τα μέλη της κοινότητας.
Πρόκειται για ένα καφέ της περιοχής, το οποίο υποστηρίζει γυναίκες και κορίτσια που είναι άστεγες. Η Μέγαν βοήθησε στην προετοιμασία του γεύματος για τις νεαρές γυναίκες και τα παιδιά τους και μίλησε μαζί τους

Δείτε τις φωτογραφίες

Εκπρόσωπος από το TrebeCafé επιβεβαίωσε στο αμερικανικό περιοδικό People ότι η Μέγκαν επισκέφτηκε το καφέ στις 13 Σεπτεμβρίου και μίλησε με το προσωπικό και τους επισκέπτες, τους οποίους η οργάνωση υποστηρίζει για να ζήσουν μια ζωή αυτόνομη.
«Οι νεαρές γυναίκες εξεπλάγησαν πολύ από την επίσκεψη και το γεγονός ότι μια διασημότητα αφιέρωσε χρόνο για να τους μιλήσει», είπε η εκπρόσωπος στο περιοδικό. «Η δούκισσα συμμετείχε επίσης στην προετοιμασία του γεύματος για τις νεαρές γυναίκες και τα παιδιά τους. Ήταν πολύ ανοιχτή και προσιτή και είμαστε πολύ ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να την καλωσορίσουμε» πρόσθεσε.
Η επίσκεψη της Μέγκαν στο Ντίσελντορφ έγινε στο πλαίσιο των αγώνων Invictus, τους οποίους καθιέρωσε ο Πρίγκιπας Χάρι το 2014 για τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς εν ενεργεία και βετεράνους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ