Πως να χρησιμοποιήσω το cash out στο online στοίχημα

Ο έντονος ανταγωνισμός στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος υποχρεώνουν τις εταιρίες να αναβαθμίζουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους.stoixima

Παράλληλα στοχεύουν στη δημιουργία νέων εφαρμογών που θα κάνουν την ενασχόλησή σας με το stoixima πιο διασκεδαστική και ασφαλή. Το Cash Outαπολαμβάνει μεγάλη αποδοχή από την πλειοψηφία των παικτών δεδομένου ότι προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα απέναντι στους bookmakers. Ο οδηγός που ακολουθεί μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη χρησιμότητα του cash out και τον τρόπο που μπορείτε να το εφαρμόσετε στα δικά σας κουπόνια.

 Τι είναι το Cash Out

Το Cash Out είναι ένα ακόμα στοιχηματικό εργαλείο στα χέρια των παικτών. Μία εφαρμογή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητstoixες για νίκη αν καταφέρεις να κατανοήσεις πλήρως τον τρόπο που λειτουργεί. Η επιλογή του cash out επιτρέπει στον παίκτη να εξαργυρώσει ένα κουπόνι πριν ακόμα ολοκληρωθεί χρονικά μία αναμέτρηση. Το ποσό που προσφέρει η στοιχηματική εταιρία εξαρτάται άμεσα από το χρονικό σημείο που βρίσκεται η αναμέτρηση και το πόσο πιθανό είναι να επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή σας.  

Οι αποδόσεις στο στοίχημα αλλάζουν διαρκώς ακόμα και πριν την έναρξη μίας αναμέτρησης. Στο στοίχημα ποδόσφαιρο στη Novibet δεν είναι λίγες οι φορές που μπορείτε να βρείτε αυξημένες αποδόσεις ακόμα και λίγα λεπτά πριν την έναρξη των αναμετρήσεων. Το Cash out βρίσκει εφαρμογή ακόμα και σε pregame καταστάσεις όπου ο παίκτης κρίνει απαραίτητο. Πραγματοποιώντας μία πρόωρη εξαργύρωση δεν είστε πάντα κερδισμένος. Κλείστε ένα κουπόνι που φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται ακόμα και αν η προσφορά του bookmaker είναι χαμηλότερη από το αρχικό σας ποντάρισμα. Μία επιστροφή χρημάτων σίγουρα θα σας δώσει αέρα για τα επόμενα στοιχήματά σας.

Πότε μπορώ να κάνω cash out

Λίγα λόγια για το πότε μπορούμε να κάνουμε cash out τα είπαμε παραπάνω αλλά είναι καλό να κάνουμε μία πιο λεπτομερή αναφορά στο πότε είναι προτιμότερο να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις. Είναι καλό ωστόσο να έχουμε καταλήξει για το ποσό που διεκδικούμε και με το οποίο θα είμαστε ικανοποιημένοι αν κερδίσουμε.

Για παράδειγμα ένας παίκτης που θέλει μικρό αλλά σίγουρο κέρδος μπορεί να κλείσει ένα παρολί ακόμα και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ένα γρήγορο γκολ ή ένα μικρό σερί πόντων μπορεί να δικαιολογεί μία καλή προσφορά του bookmaker για να κλείσετε το κουπόνι σας από νωρίς. Αν θέλετε ένα μικρό κέρδος για το ταμείο σας τότε δεν έχετε παρά να δεχτείτε την προσφορά.

Αν όλα πηγαίνουν καλά στις προβλέψεις σας θα δείτε την προσφορά του bookmaker να αυξάνει όσο οδεύουμε προς την λήξη της αναμέτρησης. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρία θα είναι διαθέσιμο μέχρι και λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Αν πάλι έχετε αμφιβολίες για την πορεία του παιχνιδιού ή κινδυνεύετε να χάσετε το στοίχημά σας από ένα γκολ στις καθυστερήσεις τότε δεν έχετε και πολλά να σκεφτείτε. Αποφασίστε το cash out και απαλλαγείτε από το άγχος των τελευταίων λεπτών. Σκεφτείτε έξυπνα και κλειδώστε τα κέρδη σας πριν να είναι αργά.

Είδη cash out στο Onlineστοίχημα

Οι επιλογές που σου προσφέρει το cash out είναι πολλές και πρέπει να αποφασίζεις ανάλογα με την εξέλιξη των αναμετρήσεων στο κουπόνι σου. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις παρά μόνο η ικανότητα να βγάζεις κέρδος ακόμα και όταν η το στοίχημά σου βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Τι επιλογές έχω όμως στο cash out;

·         Ολικό Cash out: Στην περίπτωση που το στοίχημά σας οδηγεί στη νίκη η στοιχηματική εταιρία κάνει την καλύτερη δυνατή προσφορά για να αγοράσει το κουπόνι σου πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Μπορείς να αποδεχτείς την προσφορά στο σύνολό της και να κλείσεις το στοίχημά σου. Ακόμα και όταν κινδυνεύεις από ένα γκολ ή ένα καλάθι στα τελευταία λεπτά μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου κλειδώνοντας το ποσό που προσφέρει ο bookmaker.

·         Μερικό Cash Out: Εξαιρετική επιλογή για παίκτες που δεν θέλουν μεγάλες συγκινήσεις στο παιχνίδι τους. Μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση σε ένα μέρος του αρχικού σας στοιχήματος κλειδώνοντας τα αντίστοιχα κέρδη και να αφήσετε το υπόλοιπο ποντάρισμα να παίξει μέχρι το τέλος. Προσφέρει ασφάλεια και κυρίως μετρητά για το υπόλοιπο του παιχνιδιού σας.

·         Προγραμματισμένο cash out: Ορίστε το ποσό που σας ικανοποιεί να κερδίσετε στο στοίχημά σας. Όταν η προσφορά του bookmaker φτάσει στο συγκεκριμένο όριο η εξαργύρωση θα γίνει αυτόματα. Χωρίς να χρειαστεί να παρακολουθείτε τις εξελίξεις μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας με το αυτόματο cash out.