Ο αγαπημένος “Καραγκίοζης” on line

/

Η παράγκα του καραγκιόζη, μεταφέρεται διαδικτυακά, μέσω του viva.gr από τον ξεχωριστό καραγκιοζοπαίχτη, Κωνσταντίνο Κουτσουμπλή σε δύο σπάνιες μυθικές παραστάσεις, τις «Θησέας και Μινώταυρος» και «Περσέας και Ανδρομέδα».

Με μεγάλη σκηνή 5 μέτρων, με δερμάτινες και χάρτινες σκαλιστές φιγούρες, με περίτεχνα σκαλιστά και έγχρωμα σκηνικά, χρησιμοποιώντας ευρηματικά οπτικά και ακουστικά τεχνάσματα, αλλά και έχοντας ως βασικό συστατικό το «Λόγο», ο Κωνσταντίνος «παντρεύει» τις σκιές με τη μυθοπλασία και παρουσιάζει 2 σπάνιες και ξεχωριστές «μυθικές» παραστάσεις, «ταξιδεύοντας» μικρούς και μεγάλους στην ελληνική μυθολογία, μέσα από τον εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και σατυρικό τους χαρακτήρα.

Πρόγραμμα Παραστάσεων

6-7 και 13-14 Φεβρουαρίου (11:00 π.μ. & 18:00 μ.μ.): Θησέας και Μινώταυρος

20-21 και 27-28 Φεβρουαρίου (11:00 π.μ. & 18:00 μ.μ.): Περσέας και Ανδρομέδα

Η καλλιτεχνική εταιρία art ensemble δίνει την ευκαιρία στο θεατρόφιλο κοινό να παρακολουθήσει την παράσταση στην προνομιακή τιμή των 6 ευρώ.

Η μαγνητοσκόπηση είναι υψηλής ανάλυσης και πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Άλφα Ληναίος – Φωτίου».

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά.

Προπώληση εισιτηρίων – Viva: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/mythikos-karagiozis/
Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=xoW4oi-Ccfw