Με sms οι μετακινήσεις για το ρεβεγιόν

/

Όλα δείχνουν ρεβεγιόν το μεσημέρι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Τι κωδικό SMS πρέπει να στείλετε στο 13033 για τη μετακίνησή σας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με την οικογένεια (έως εννέα άτομα).Αντίστροφη μέτρηση για τα πιο αλλιώτικα Χριστούγεννα της ζωής μας και όλοι αναρωτιούνται με ποιον κωδικό SMS στο 13033 θα μετακινηθούν για να πάνε να φάνε με την οικογένεια και περιορισμό μέχρι εννέα άτομα στο τραπέζι.

Το πιθανότερο είναι ο κωδικός που στέλνουν οι πολίτες για άθληση και βόλτα με τον σκύλο, αρμόζει και στην περίπτωση του ρεβεγιόν τη νύχτα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εφόσον λοιπόν δεν φαίνεται στον ορίζοντα να δημιουργείται έτερος αριθμός (π.χ. το 7) ειδικά για τις γιορτές των Χριστουγέννων, είναι σχεδόν βέβαιο πως στις οδηγίες για μετακινήσεις τις επόμενες μέρες θα προστεθεί και το «ρεβεγιόν» δίπλα στην περιγραφή «Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο».

Έτσι, τα μεσημέρια των 25 και 26 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου και 1ης Ιανουαρίου, θα πρέπει να στείλετε τον κωδικό 6 με SMS στο 13033 για να μπορέσετε να μετακινηθείτε σύμφωνα με τις υποδείξεις. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ενδεχομένως και να μπορεί να εφαρμοστεί μετακίνηση με ειδική βεβαίωση κυκλοφορίας που θα εκδίδεται από το forma.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας συνεχίζει να ισχύει από τις 22:00 έως τις 05:00 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, επομένως οποιαδήποτε σκέψη για ρεβεγιόν το βράδυ θα πρέπει να απομακρυνθεί.