Μάθε πως θα φορέσεις το πιο απλό τοπ που έχεις στην ντουλάπα σου

Όταν λατρεύεις τη μόδα και το styling είναι εύκολο να χάσεις το ενδιαφέρον σου για βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Ειδικά αυτή τη σεζόν όπου τα έντονα χρώματα, τα στρας αλλά και τα μοτίβα μας ”ξελογιάζουν”, συχνά δυσκολευόμαστε με το καθημερινό ντύσιμο. Επικεντρωνόμαστε σε statement κομμάτια, που δεν έχουν ιδιαίτερη στιλιστική ευελιξία και έτσι πολλές φορές καταλήγουμε στα κλασικά στιλιστικά προβλήματα ”δεν έχω τίποτα να φορέσω” και ”τι θα φορέσω και σήμερα”. Αυτές οι στιγμές χρειάζονται τα basics, τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και δίνουν τέλος στα διλήμματα και τα λάθη. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε ένα συγκεκριμένο basic κομμάτι, το vest ή αλλιώς Tank top και στη δική μας γλώσσα, το αμάνικο τοπ. Το συγκεκριμένο basic είναι το πιο διάσημο τοπ της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και ”δοξάζεται” από κάθε fashion editor και fashion expert.

Δεν είμαστε υπερβολικές: Το αμάνικο τοπ είναι το μπλουζάκι passpartout που θα φορέσεις στα περισσότερα καλοκαιρινά σου looks. Συνδυάζεται με κάθε καλοκαιρινό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, αφού η ευελιξία του επιτρέπει να προσαρμοστεί τόσο σε casual όσο και σε office – ready αλλά και επίσημα outfits. Μπορείς να το συνδυάζεις με τα παντελόνια σου, από τις εμπριμέ και τις tailored παντελόνες έως τα τζιν και τις φόρμες, με όλες τις φούστες ανεξάρτητα από την υφή τους (ακόμα και με την σατινέ slip φούστα σου), με τα σορτς, ενώ λειτουργεί και ως cover up στην παραλία.

Το αμάνικο τοπ είναι το απαραίτητο καλοκαιρινό μπλουζάκι που θα κάνει κάθε look αβίαστα πιο κομψό. Μάλιστα, είναι το must have της αισθητικής του clean girl, εκείνης της fashionista που λατρεύει τα κομψά μινιμαλιστικά σύνολα που αποπνέουν πολυτέλεια και σου έχουμε μιλήσει εδώ. Μία από τις πιο διάσημες λάτρεις του είναι η Hailey Bieber, η οποία φοράει ξανά και ξανά το δικό της αμάνικο τοπ και αποδεικνύει πως είναι η πιο fashionable επιλογή.

Αν δεν έχεις ήδη ένα αμάνικο τοπ, τότε φρόντισε να επενδύσεις σε ένα που να φέρει ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό, το μαύρο και το καφέ. Έτσι,θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, ενώ την επόμενη σεζόν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις και ως layering.

Δες τα πιο κομψά looks με πρωταγωνιστή το vest top και πάρε έμπνευση για τα δικά σου.

Πηγή: www.missbloom.gr