Καλοκαιρινό μακιγιάζ για λάψη και προστασία απο τον ήλιο

/

Ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι ελαφρύ, φρέσκο και φυσικό, καθώς θέλουμε να αφήσουμε το δέρμα μας να αναπνεύσει και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. To elnews σας παρουσιάζει μερικές προτάσεις για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι:

  1. Βάλτε ένα ελαφρύ ματ make-up base ή αντιηλιακή κρέμα με ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ BB cream ή tinted moisturizer για να δώσετε φυσική κάλυψη και να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο.
  3. Επιλέξτε μια λεπτή στρώση ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις, όπως το ροζ ή το ροδακινί, για να δώσετε λίγο φως και φρεσκάδα στα μάγουλά σας.
  4. Στα μάτια, μπορείτε να επιλέξετε ένα απαλό χρώμα στις αποχρώσεις του χακί, του μπεζ ή του ροζ, εφαρμόζοντάς το σε όλο το κινούμενο βλέφαρο.
  5. Ολοκληρώστε με ένα ελαφρύ γυαλιστερό κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις, όπως το nude ή το ροζ, για ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε πάντα να χρησιμοποιείτε προϊόντα με αντηλιακή προστασία και να αφήνετε το δέρμα σας να αναπνέει, επιλέγοντας ελαφριά και φυσικά προϊόντα για το μακιγιάζ σας το καλοκαίρι.

Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διάφορες ιδέες και τεχνικές για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ. Ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να δοκιμάσετε:

  1. Μια λαμπερή επιδερμίδα με μια δροσερή, διαφανή φόρμουλα highlighter για ένα λαμπερό φινίρισμα.
  2. Χρώματα που αντικατοπτρίζουν τη φύση του καλοκαιριού, όπως τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, του θαλάσσιου βυθού ή των φρούτων.
  3. Έντονες βλεφαρίδες με μια αδιάβροχη μάσκαρα για να αντέξουν τη θερμότητα και τον ιδρώτα.
  4. Ένα μακιγιάζ με φωτεινά χρώματα για να αναδείξετε το μάτι, όπως μια πολύχρωμη eyeliner ή μια πιο έντονη σκιά ματιών.
  5. Ένα ενυδατικό lip balm με χρώμα για να προστατεύσετε τα χείλη σας και να δώσετε μια φρέσκια, φυσική όψη.

Αυτές είναι μερικές ιδέες για να προσθέσετε λίγη παραπάνω λάμψη και χρώμα στο καλοκαιρινό σας μακιγιάζ!