Η συλλογή με τις δερμάτινες τσάντες που ήρθε για να μείνει

Οι δερμάτινες τσάντες ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στη μόδα. Είναι ένα αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες αλλά και οι άντρες  θέλουμε να έχουμε στη ντουλάπα μας. Μια δερμάτινη τσάντα ολοκληρώνει τις εμφανίσεις μας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και με οποιοδήποτε outfit και να επιλέξουμε.
Το ελληνικό brand Gillini έρχεται να μας εντυπωσιάσει με μια μοναδική συλλογή και ποικιλία επιλογών δερμάτινων χειροποίητων προϊόντων, με έμφαση στην απλότητα, την minimal αισθητική και την υψηλή προδιαγραφών ποιότητα. Τα σχέδια της Gillini συναντούν τα υψηλά στάνταρ με μία ασύγκριτη, για τα δεδομένα, ποιότητα. Η Gillini χρησιμοποιεί αυθεντικά και εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά τα οποία αποκρυσταλλώνονται σε κάθε προϊόν με αγάπη, κλάση και φινέτσα.
 
Η έμπνευση από κάθε προϊόν της Gillini προέρχεται τις Ελληνικές μας καταβολές, τις οποίες μπορεί ο καθένας να βρει στον βραδινό ουρανό και στους αστερισμούς. Και αυτό θα το διαπιστώσετε και μέσα από τα ονόματα που έχουν δοθεί σε κάθε τσάντα, όπως είναι η Cassiopeia, Andromeda, Aries, Aphrodite…κ.α.
 
   
Στη συλλογή Gillini μπορείς να βρεις μια ποικιλία από μοναδικές τσάντες χειρός, πλάτης, shopper, φάκελο και γραφείου και σε μοναδικά χρώματα, όπως ανοιχτές και σκούρες γήινες αποχρώσεις. Εκτός από την υψηλής ποιότητας δέρμα που είναι φτιαγμένα όλα τα προϊόντα Gillini, η λεπτή κόκκινη γραμμή και το πλεκτό λουράκι, που διακοσμούν κάθε τσάντα,  είναι δύο από τα στοιχεία που τα καθιστούν μοναδικά και ξεχωριστά.
Μπορείτε να δείτε όλη την συλλογή Gillini στην επίσημη ιστοσελίδα gillini.com ή να επισκεφτείτε την εκπληκτική boutique Gillini στην Πλατεία Δαβάκη 65 στην Καλλιθέα.