Δήμος Φυλής: Γάντια, μάσκες και αντισηπτικά σε όλους τους δημότες

Μια ωραία έκπληξη περίμενε τους δημότες του Δήμου Φυλής τις προηγούμενες μέρες. Ο δήμος φρόντισε να μοιράσει σε όλους πόρτα -πόρτα γάντια, μάσκες και αντισηπτικά. Παράλληλα με τα μέτρα απολύμανσης των δημοτικών κτιρίων, των κοινόχρηστων χώρων, των σημείων περισυλλογής απορριμμάτων και των συνοικιών με τακτικούς ψεκασμούς, ο Δήμος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, να μοιράσει κατ’οίκων τα απαραίτητα αξεσουάρ για την προστασία του κορωνοϊού.

“Προχωράμε πιστοί στην πάγια θέση μας ότι ένας Δήμος που σέβεται τους πολίτες του δεν αρκείται σε ευχολόγια. Δίνουμε πολυμέτωπο αγώνα στην πρόληψη, στην απολύμανση, στην καθαριότητα, στην Κοινωνική Πρόνοια, στην περίθαλψη, στην ψυχολογική στήριξη, στην προστασία των ευάλωτων νοικοκυριών και στη φροντίδα των αδέσποτων. Γιατί οι πράξεις είναι εκείνες που κρίνουν το αποτέλεσμα και καθορίζουν τη σχέση της Δημοτικής Αρχής με τους δημότες”, τονίζει σε σχετικό μήνυμα ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Βασικός στόχος των δράσεων είναι η στήριξη των δημοτών με περιορισμό των μετακινήσεών τους στο ελάχιστο, ώστε να εφαρμοστεί η απαρέγκλιτη εντολή των αρμόδιων κρατικών αρχών “ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ- ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.