Ανοιχτά τα πάρκα στην Αττική την Καθαρά Δευτέρα

/

Είναι σαφέστατο ότι εμείς σαν Περιφερειακή Αρχή θέλουμε να διατηρήσουμε ανοιχτά τα πάρκα μας, είπε στην ΕΡΤ  ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης  για να μπορούν να προσέλθουν όλοι την Καθαρά Δευτέρα, με συστάσεις και προσοχή ατομική ευθύνης.

Δηλαδή, εξήγησε ο Περιφερειάρχης, να μην υπάρχει συγχρωτισμός, να αποφεύγουν να αθλούνται εκτός της οικογένειας.

Υπενθύμισε πως δεν μπορεί να πάρει κάποιος το αυτοκίνητο του και να βρεθεί στην παραλία ή στην Πάρνηθα, θα πρέπει να μετακινηθεί στο κοντινό του Άλσος ή πλατεία.

Σε ότι αφορά το πέταγμα του χαρταετού , ο κ. Πατούλης  είπε  ότι το έθιμό προφανώς και μπορεί να τηρηθεί από ό,τι μέχρι τώρα φαίνεται, αλλά, πρόσθεσε, λαμβάνοντας πάντα ο καθένας την ατομική του ευθύνη και προφανώς ως γονιός και την ευθύνη του  παιδιού του.

Πρέπει να καταλάβουμε σημείωσε ο κ. Πατούλης, ότι σε αυτήν την πανδημία, βλέποντας το φως στην άκρη του τούνελ, είναι υποχρέωση μας να συμβάλουμε  με την ατομική μας προστασία ώστε να περιοριστεί η μεταδοτικότητα και  να φτάσουμε να γιορτάσουμε  και πάλι, χωρίς  μέτρα. Είμαστε κοντά αλλά δεν έχει τελειώσει η πανδημία υπενθύμισε ο κ. Πατούλης  και με την ιδιότητα του προέδρου του ΙΣΑ.

Πηγή: ΕΡΤ