Φοιτητικός διαγωνισμός καινοτομίας από την Honor και το Red Bull

Με στόχο να δώσουν τη δυνατότητα σε φοιτητές να αναπτύξουν τις ιδέες τους, τη δημιουργικότητα τους και τις δεξιότητες ενώνουν τις δυνάμεις η Honor, το νεανικό brand τεχνολογίας με το Red Bull. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Honor μέσα από το οικοσύστημα προϊόντων της (Honor MagicBook , Honor Watch GS Pro) ενθαρρύνει τους νέους να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες τους.

Ειδικότερα, το Red Bull Basement 2020 προσκαλεί τους φοιτητές να προτείνουν καινοτόμες λύσεις με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής τους. Στο Red Bull Basement 2020 μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές με επιχειρηματική αντίληψη και καινοτόμες ιδέες.

Οι φοιτητές θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να στείλουν την ιδέα τους στο basement.redbull.com/el-gr/apply/   Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέντορες και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα τους παρέχουν σημαντική βοήθεια, τεχνογνωσία και υποστήριξη. Μέσα από δημόσια ψηφοφορία (από 26 έως 30 Οκτωβρίου) οι ιδέες που θα συλλέξουν τις περισσότερους ψήφους θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή. Η ομάδα των κριτών θα επιλέξει την καλύτερη ιδέα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull Basement 2020 και να ανταγωνιστεί σε δημιουργικότητα όλες τις χώρες που συμμετέχουν.

Η ομάδα με τους φιναλίστ κάθε χώρας θα αναπτύξει περαιτέρω την ιδέα της με τη βοήθεια του δικτύου του Red Bull Basement 2020. Ένα διεθνές πρόγραμμα mentoring, χώροι εργασίας και χρηματοδότηση θα βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας που θα προκριθεί στο Red Bull Basement 2020 Global Workshop στις 10-13 Δεκεμβρίου. Εκεί ηγέτες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο θα υποστηρίξουν φοιτητές από περισσότερες από 35 χώρες και θα πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους.