Δωρεάν παροχή γευμάτων για δύο μήνες στο Γηροκομείο Αθηνών από τον “Μπάρμπα Στάθη”

/

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής εξασφαλίζεται από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και για δύο μήνες η δωρεάν παροχή γευμάτων και δείπνων σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών από την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε.

Η σχετική προσφορά έχει γίνει ήδη αποδεκτή με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη από τον Προέδρο του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ζώη Κολιό. Η σίτιση θα ξεκινήσει από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και θα διαρκέσει για δύο μήνες.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. η οποία  αναλαμβάνει για το συγκεκριμένο διάστημα την πλήρη παροχή της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών. Να σημειωθεί ότι η σίτιση θα περιλαμβάνει μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, «η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλλει στην εξασφάλιση της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου. Ευχαριστώ θερμά την Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε., η οποία με την προσφορά της έρχεται να ενισχύσει τον κοινό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για να αναπτύξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ΄ όλους μας. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί  δίνουμε τον κοινό αγώνα».

Η Περιφέρεια Αττικής το προηγούμενο διάστημα είχε παραδώσει τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο. Επίσης μετά από ενέργειες του περιφερειάρχη και προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη μετέβη στο Γηροκομείο ομάδα γιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παράσχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.